WellnessGruppen, nominerad till Årets Småföretagare 2018

11 NOVEMBER Carlotta Östberg startade WellnessGruppen i oktober 2012 och utökade verksamheten 2013 med ett Beauty Centre. Sedan dess har utvecklingen gått stadigt framåt för företaget som idag är verksamt inom hälsa och skönhet.

Visionen med WellnessGruppen är att vara ett företag dit såväl privatpersoner som företag kan vända sig till för att få det bästa inom friskvård, hälsa och skönhet.

Idag arbetar närmare ett tiotal personer inom WellnessGruppen och engagerar flera andra entreprenörer och företagare på Värmdö. Det senaste samarbetet drogs i gång i höstas tillsammans med Mia Holm (Health by Mia) och med Café Sasta i Mölnvik.

Med projektet Wellness Lådan erbjuds privatpersoner färdiglagad, hälsosam mat speciellt anpassad efter varje individs önskemål. All mat lagas från grunden hos Café Sasta som även portionsanpassar och packar i matlådor.

Wellness Lådan blev snabbt en succé för stressade människor som ville äta välbalanserat, näringsriktigt och kalorimässigt anpassad mat utan att behöva laga den själv.

WellnessGruppen kanske är mest känd för sin BootCamp-träning som bedrivs fem dagar i veckan och erbjuder rolig, mångsidig träning utomhus för alla åldrar. För den som så önskar finns även möjlighet att när som helst besöka WellnessGruppens egen hinderbana för att testa sina ninja-talanger på rep, ramper, ringar och andra spännande hinder.

I september 2016 arrangerade WellnessGruppen hinderbaneloppet BootCamp Games som lockade löpare från hela stor-Stockholm att ta sig an den sex kilometer långa banan med ett fyrtiotal hinder, hinder som fortfarande finns kvar runt skogarna vid Hemmesta.

Om Carlotta Östberg

I mer än 20 år har superentreprenören Carlotta hjälpt privatpersoner och företag med kost och träning. Carlotta är bland annat personlig tränare, massageterapeut, laserterapeut, SPA-terapeut, naturkosmetisk hudterapeut och föreläsare.

Hon har tävlat i Atletic fitness och hjälpt andra med dietprogram och även med vardagsmat och kostprogram som ett komplement till träningsprogram.

Läs även om de andra nominerade: Bistro Gustavsberg och Bullandö Marina