Värmdöfestivalen 3-4 juni

Hej bäste företagare/entreprenör/medlem!

Hej bäste företagare/entreprenör/medlem!

Vi går fortfarande mot ljusare tider och vi är inne i sluttampen av den sista vårmånaden, snart är sommarsäsongen i full gång.

Med sommaren kommer Värmdöfestivalen som äger rum den 3 – 4 juni i Gustavsbergs hamn. Du kan själv boka plats där för ditt företag men Värmdö Företagarförening kommer också att bemanna ett bord på söndag 4 juni. Eventuellt sker det i samarbete med övriga företagarföreningar i Värmdö. Vill du som medlem stå vid föreningens bord och prata om vikten av företagande, föreningsliv och berätta om medlemsnyttan vi skapar tillsammans, är du varmt välkommen. Vi bjuder på lunch och fika om man står ett tretimmarspass.

Merja och Karin från styrelsen kommer att bemanna bordet hela dagen (11-16), så ni blir aldrig ensamma. Mejla ditt intresse till info@varmdoforetagare.se om vilka tider du kan närvara och ta med egna visitkort!

Vill du boka ett eget bord för ditt företag gör du detta här:

Fullständigt program för Värmdöfestivalen hittar du här:

Ps. Vi vill även passa på att säga att du ska reservera tid onsdag den 28e juni ca kl 17 för ett sommarevent hos en av våra medlemmar! Mer information kommer inom kort. Och, glöm inte vårens sista AW på Hotell Blå blom onsdag 31 maj Ds.

Vi ses!
Varma hälsningar

Styrelsen gm Stephan, ordförande