SOMMARHÄLSNING

SOMMARHÄLSNING!

Kära medlemmar och prenumeranter sommaren närmar sig med raska steg och det sista ska göras innan semestrarna börjar. Studentfiranden, skolavslutningar och sommarfester avlöser varandra, men också ett sommarevent tillsammans med VFF onsdag den 28 juni!
Mer information kommer.
SAVE THE DATE!

Den 8 maj bjöd vi in till en inspirerande föreläsning om syftet som egen företagare och hur det är kopplat till våra värderingar. Där fick vi med oss många bra verktyg om bland annat, time management.

Under våren har vi haft våra månatliga After Works på Blå blom som fyllts med många intressanta samtal. Det har blivit ett mycket uppskattat forum för oss företagare där vi nätverkat och byggt upp nya relationer. Vårens sista träff var onsdag den 31 maj. Ingen föranmälan har krävts, bara att droppa in.
Varmt välkommen!

Den 4 juni deltog vi på Värmdöfestivalen mellan kl.10 -16. Karin och Merja i styrelsen var på plats för att träffa företagare och höra mer om deras företagande, tankar och idéer som man tycker är viktigt att ta upp i våra forum och event.

Vårt fokus är att fortsätta att nätverka lokalt för att bli starkare enskilt och tillsammans för långsiktigt framgångsrika verksamheter!

Hälsningar
Styrelsen i Värmdö Företagarförening