Sommarträffen är flyttad. Mer info kommer!

Onsdag den 29 juni kl. 17.00.

Inställt! För få anmälda. Vi återkommer!

Vi i styrelsen för Värmdö Företagarförening har verkligen sett fram emot detta event för att få till en nystart för oss alla i föreningen efter denna stundom förlamande period av pandemi.

Syftet

är att vi i styrelsen får träffa dig som medlem och samtidigt skapa viktiga tillfällen för oss alla att mötas som företagare, utbyta tankar och erfarenheter. Kanske få tillfälle att efterlysa hjälp och få stöd i någon form!
Med stor nyfikenhet vill vi höra mer om vad just du sysslar med, vilka möjligheter och utmaningar du ser, vad du tänker och tycker kring företagandet på Värmdö. Har du gjort några framtidspaningar som vi i föreningen behöver ta tag i?

Det är även hög tid att presentera vilka som sitter i styrelsen, berätta vad vi gör, och vad vi planerar framöver. Tips från dig som medlem är varmt välkommet.

Det är tradition i föreningen, när det är event dags, att arrangerar eventet hos en av våra medlemmar – nu går turen till, kanske hjärtat i Gustavsbergs historia och kontext: Gustavsbergs porslinsfabrik, som ger oss visning, berättar lite om historien och de har på gång just nu.

Upplägget onsdag den 29 juni mellan kl.17.00 – 19.00

17.00 På Blå Blom, en annan medlem, föreningen bjuder på bubbel och snittar
17.15 Presentation av Värmdö Företagarförenings styrelse och nuläget
18.15 Gustavsbergs porslinsfabrik med visning och bubbel
19.00 Tack för att du kom med en goodie bag

Vi ser fram emot detta och att träffa dig! / Styrelsen

Erbjudande från dig som medlem

Notera specifikt: Som medlem har du möjlighet att lämna en gåva eller ett erbjudande till föreningens medlemmar i goodie bagen! Kontakta oss här!

Anmälan till eventet

För medlemmar som har anmält sig att få Värmdö Företagarförenings nyhetsbrev: Inbjudan med mer info och länk för anmälan till eventet är utskickat i det senaste nyhetsbrevet.

För medlemmar som valt att inte att få Värmdö Företagarförenings nyhetsbrev: Anmäl dig till eventet här…

Är du inte medlem ännu: Vill du veta mer om oss och vad det ger dig att bli medlem? Ansök om att bli medlem här… och sedan anmäler du dig till eventet här…

Läs hela nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet med all information hittar du här….