Minowa Coaching AB

Här kommer ett nytt inslag där vi intervjuar någon av våra medlemmar.

Vi vill att alla ska ha möjligheten att berätta mer om sitt företag för att sprida information om vilka de är och vad de gör.

Är du intresserad av att bli intervjuad kontakta oss på info@varmdoforetagare.se

Nedan kan du läsa mer om vår medlem, Jenny Kay

Medlemsintervju med Jenny Kay, Minowa Coaching AB

Företagsnamn: Minowa Coaching AB
Besöksadress: Minos väg 4B 13444 Gustavsberg
Företaget startade: 2021
Antal anställda: 1
Verksamheten i KORTHET: Jag är verksam som Holistisk Coach och SkogsbadsGuide med fokus på återhämtning genom naturen, stresshantering och time management. Mitt erbjudande inkluderar individuell coaching, kurser och föreläsningar.
Kontaktuppgifter:
Telefonnummer: 070 – 930 36 28
Hemsidan: www.minowa.se
FB: minowacoaching
Instagram: minowa.se
LinkedIN: Jenny Kay
Email: jenny.kay@minowa.se

Berätta om din verksamhet – vision

Berätta om din verksamhet – vision
Min vision är att stödja människor mitt i livet genom att hjälpa dem att skapa en hållbar livsstil som omfattar både arbete och fritid.

Vad får dina kunder hjälp med?
Mina kunder får hjälp med att bygga robusta system och etablera hälsosamma vanor för att frigöra tid och minska stress, vilket i sin tur genererar ökad kraft och energi.

Vad brinner du för?
Jag brinner för att hjälpa människor att hitta välmående och balans i sina liv genom mina tjänster som holistisk coach och skogsbadsguide. Att kunna vara en del av deras resa mot ett mer harmoniskt och meningsfullt liv är det som verkligen driver mig framåt.

Vilka är företagets produkter/tjänster?
Vi erbjuder individuell coachning, gruppcoachning, inspirerande föreläsningar och engagerande kurser.

Vad är dina styrkor – egenskaper & kunskaper – superkrafter?
Mina superkrafter inkluderar en förmåga att lyssna aktivt, att se möjligheter till nya lösningar och att sprida glädje som smittar av sig.

Vad gjorde du innan?
Innan jag startade mitt företag hade jag en varierad karriär inom servicebranschen. Det började med arbete som servitris och hovmästare. När jag fick barn arbetade jag som resekonsult med både gruppresor och affärsresor. Senare tog jag steget till företagssäljare och fortsatte vidare till rollen som personalchef. Jag var även delägare i vårt familjeföretag i flera år.

Spaning – i det lilla och stora. Vad har du för planer framöver?
Just nu brinner jag verkligen för mina kurser i Kreativa Skogsbad, både online och för företag som vill integrera detta välmåendeverktyg i sin verksamhet. Mitt mål är att nå ut och utbilda fler inom äldrevård, sjukvård och barnomsorg för att sprida välbefinnandet ännu bredare.

Något du längtar efter i ditt företagande/entreprenörskap?
Jag längtar efter så mycket inom mitt företagande… Nya idéer flödar konstant, men jag önskar ibland att jag hade lite mer tålamod att låta vissa processer ta den tid de behöver.

Något du vill passa på att be om hjälp om?
Om ert företag eller organisation funderar på att ta in en föreläsare, coach eller erbjuda en kurs för stresshantering och välmående, så skulle jag vara tacksam om ni överväger mig för uppdraget.

Ett tips till andra: ledarskap/företagande?
Ett tips till andra inom ledarskap och företagande är att vi alla står inför liknande utmaningar, oavsett om vi driver ett enmansföretag eller en stor organisation. Därför är det viktigt att ta hjälp, be om råd och öppna upp för nya relationer. Människor är generellt villiga att hjälpa till, så våga fråga och nätverka för att minska känslan av ensamhet i företagandet.

Vilket var ditt allra första jobb?
Mitt allra första jobb var att städa på min pappas företag och att arbeta i en charkdisk på Södermalm samtidigt som jag gick i skolan. Mitt första fasta arbete efter skolan var som servitris på en kvarterskrog, vilket var otroligt roligt och lärorikt. Jag inser nu att alla jobbtillfällen har gett mig ovärderliga erfarenheter som har format min karriär.

När du tänker på Värmdö – ange topp tre! Varför bor du / ni här?
Lugnet, naturen och möjligheten till en härlig plats att leva och låta barnen växa upp är de tre främsta anledningarna till varför jag väljer att bo här på Värmdö.

Udda intresse – vad du gör på fritiden – dold talang…?
På min fritid älskar jag att träna, resa och utforska nya äventyr. Naturen är min magiska plats där jag finner lugn och inspiration.

Visdomsord du har nytta av och gillar mycket?
“Du kommer nå dit du vill om du bara fortsätter”.

Om du vore en superhjälte – vem och varför?
Pippi – räknas hon? Går sin egen väg och struntar i normer och vad andra tycker.

Vad säger ditt badrumsskåp om dig?
Oj, att jag inte använder speciellt mycket och det mesta blir gammalt…

Till sist: vad tycker du VFF skulle ta och prioritera ? – tips till VFF – önskemål?
Som styrelsemedlem i Värmdö Företagarförening är min önskan att prioritera nätverkande. Det är en viktig del av företagandet och kan bidra till att skapa en starkare gemenskap och öka möjligheterna för alla företag på Värmdö att växa och utvecklas tillsammans.