Medlemserbjudande: Catch Your Story – kurs med Alénius & Partners

Vilken är din story? Vill du veta mer om hur du kan använda dig av dina stories för att på ett effektivt och fängslande sätt nå fram till dina kunder eller uppdragsgivare och på så sätt enkelt, men unikt, förmedla dina kunskaper, tjänster eller produkter?

Just nu erbjuds du som medlem i Värmdö Företagarförening ett unikt erbjudande att gå denna tvådagarskurs med vårt medlemsföretag Alénius & Partners till förmånligt pris.

Om kursen

Berättandet har under alla tider varit hjärtat i kommunikationen mellan människor. När fakta och känslor möts i en äkta story blir budskapet mer personligt, trovärdigt och skapar engagemang.
Med din story marknadsför du dig själv mer naturligt och du slipper ”inövade” pitcher.

Kursen handlar om att hitta händelserna eller situationerna som har påverkat dig och format dig till den du är idag. Vad står du för? Vad är viktigt för dig och hur du kan använda dig av detta i din kommunikation? Ditt cv visar vad du gör och vad du kan, men dina stories berättar varför du gör det.

Kursen går igenom de tre stegen:

  • Storycatching – hitta dina stories
  • Storybiblioteket – organisera ditt “bibliotek” av stories
  • Storytelling – skapa/forma dina stories

Datum & anmälan

Datum: 10 till 11 december
Tid: 09:00 till 17:00 båda dagarna
Plats: Djurönäset Konferens & Hotel
Medlemspris: 3 000 kronor (ex moms). Ordinarie pris är 4 950 (ex moms). I priset ingår kaffe, lunch och anteckningsmaterial.
Övernattning (valfritt): 1 615 kronor (ex moms). I detta pris ingår logi, trerätters middag samt frukost

Anmäl dig direkt på: https://aleniuspartners.se/catch-your-story och ange rabattkoden: CYS10