Händelser under hösten

NÅGRA ORD FRÅN STYRELSEORDFÖRANDE

Råg i ryggen sätter ribban för hösten 2023!

Med den goda energin från sommaravslutningen på Antistilla förskola och skola, en av våra medlemmar, i ryggen startar vi nu upp efter sommaren. Tack Josefin och Chrisse för det goda värdskapet och inspirerande teamövningar. Tack också till Mahfuz på vår nya medlem Arena kolgrill & bar som såg till att vi fick äta god mat tillsammans som avslutning.

Hoppas alla ni medlemmar också är laddade för en bra företagarhöst i Värmdö. Värmdö företagarförening har ambitionen att vara en faktor som kommer att bidra till att det så ska bli.

Ett huvudfokus för VFF är att skapa kontaktytor mellan våra medlemmar. Vi ordnar därför olika event och träffpunkter i egen regi men också tillsammans med andra företagarföreningar i Värmdö.

Sätt redan nu av tid för att komma på våra AW på Blå Blom den sista torsdagen i månaden. Vi smygstartade redan den 31/8.

Kommande tillfällen: 28/9, 26/10 och 30/11
Tid: Drop in mellan kl.17.00-20.00.

Vi bjuder på alkoholfri dryck, snacks och ett trevligt samtal med andra medlemmar och oss i styrelsen. Väl mött!

Under hösten kommer vi också att bjuda in till frukostträffar och andra event. En bärande idé för arrangemangen är att de ska vara en arena för er medlemmar. Därför bjuder vi in medlemmar att vara med och arrangera, hålla föredrag/utbilda/inspirera eller under enkla former berätta om sin verksamhet. Mer info och inbjudningar kommer i mailutskick, våra nyhetsbrev, på hemsidan och i sociala medier.

Ett annat huvudfokus är samspelet med Värmdö kommun och andra intressenter kring företagande i Värmdö. Det nya näringslivsrådet hade sitt första möte i juni. I rådet finns politiker och tjänstemän från Värmdö och ett urval av Värmdöföretag, där några också är medlem i en företagarförening. Vår styrelsemedlem Karin Axell Nymark och Per Lejoneke, Företagarna Nacka/Värmdö bevakar företagarföreningarnas intressen.

Vi har startat ett intressant samarbete med två gymnasier med Värmdöanknytning: VTG och G2. Lunchsamtal planeras mm. Här handlar det bl a om kompetensförsörjning för nuvarande och kommande Värmdöföretagare.

Välkommen till en dynamisk och spännande höst med Värmdö företagarförening!

För styrelsen

Stephan Styfberg, ordförande

 

 

BLI MEDLEM! KLICKA HÄR!

Ta del av fler nyheter och händelser.
Följ oss på sociala media!

Facebook

Maila oss

Tillsammans gör vi skillnad!