VÄRMDÖ FÖRETAGARGALA

En kul kväll för Värmdö Företagare

Som ni säkert inte missat så gick Värmdö Företagargala 2017 av stapeln den 16 november på vackra Säby Säteri.

Kvällen inleddes med en politikerdebatt, följd av nätverkande/speeddating, middag, underhållning och prisutdelningar. Det var återigen en lyckad kväll. Stort tack till alla som var med och organiserade denna fantastiska kvällen.

Minglande gäster Mikael Lindström med kollega (S), galans producent Amanda Thunberg och ordförande Värmdö Företagarförening Camilla Eltell.

Vem blev årets företagare?

En av våra roligaste uppgifter på Företagargalan är att få dela ut priset Årets Småföretagare.

Vi fick in många nomineringar i år, men de tre finalister för priset var:

  • Bravolins Redovising
  • Skärgårdsradion &
  • Värmdö Yogacenter

Dessa tre företag är mycket omtyckta av sina kunder och är fina varumärken för Värmdö. Vi fick in en hel del röster från väldigt nöjda kunder och alla tre företag bör vara stolta över de erbjudanden de tillhandahåller Värmdöbor och den roll de spelar för medborgare och andra företag.

Vi vill gärna berätta lite mer om alla tre:

Bravolins RedovisningFöretaget startades år 2000 av Anneli Pettersson och erbjuder tjänster inom ekonomi och administration. De två anställda och ett antal konsulter hjälper små och medelstora företag samt föreningar med tjänster och kunskap, så att företagare kan fokusera på sin huvudverksamhet. Ord som kom igen och igen från deras kunder under röstningen var: positiv attityd, pålitliga, professionella, personlig service, lyhörda, möts alltid av ett leende… Många lovar att de aldrig kommer att byta leverantör, och några tackar för att Bravolins har sett till att de inte hamnat i fängelse för skattefusk! 🙂 Bra jobbat Bravolins! Ni är ett äkta och viktigt Värmdöföretag.

Skärgårdsradion – Tack för att ni sände eventet Värmdö Företagargala! Skärgårdsradion upplevs kanske som ett ”stort” företag av många Värmdöbor eftersom de når ut och hörs av många varje dag. Men Skärgårdsradion har färre anställda än i receptionen till Sveriges Radio en söndagsmorgon och arbetar på samma sätt som många av oss småföretagare. Bolaget startades 2007 av Sandhamns Fiskeförening med tre radioprofiler och har fortsatt att ge skärgården en stark röst. De jobbar otroligt bra och konkret med hållbarhetsfrågor och vi är stolta över vår härliga lokala radiokanal!

Värmdö Yogacenter – Yogacentret är en verksamhet som startades 2012 av Helene Fernström i Gustavsbergs Hamn. Visionen är att skapa en lugn och skön mötesplats för människor som önskar mer balans i livet och inspirera till en mer hälsosam livsstil. Det ska var en oas för människor som vill ha balans i livet. Många lärare är anlitade och det erbjuds klasser för alla åldrar och nivåer. En tjänst för alla Värmdöbor och även gäster utifrån.

Tre helt olika och lika värdiga företag, men det måste bli EN vinnare, och vinnaren i 2017 var: 

Värmdö Yogacenter

För att de har skapat en viktig, lugn, skön och attraktiv mötesplats för Värmdöbor som vill ha balans i livet, samt att de lockar besökare till Värmdö utifrån och sätter Värmdö på kartan. De arbetar hållbart från ett miljöperspektiv med goda material i t ex yogakläder och annat utbud, samt socialt hållbart för en hel och sund kropp och själ. De skapar även arbetstillfällen i olika former. Värmdö Yogacenter har visat sig vara uthålliga och dedikerade under ett antal år och vi önskar dem all lycka till med företagandet och tillväxten i framtiden. 

ÅRETS ÖVRIGA PRISTAGARE VAR

ÅRETS FÖRETAGARE: Maine Andersson & Charlotte Rosén – Värmdö Kooperativa Hemtjänst

ÅRETS UPPLEVELSEAKTÖR: Sailing Events

ÅRETS SMÅFÖRETAGARE: Värmdö Yogacenter

ÅRETS VÄRMDÖFÖRETAG: Djurönäset

ÅRETS SKÄRGÅRDSFÖRETAG: anlitaoss.se

ÅRETS NYFÖRETAGARE: Martina Danielsson – Oldschoolhantverk