Frukostträff med inspiration och framtidsspaningar

Tack för ett mycket givande morgon med inspirationssamtal / föreläsning och intressant workshop tillsammans med er företagare.

Denna enkla och intimare form av nätverksträff gör vi gärna om!

Hos konceptbutiken Chamotte Market bjöds en god frukost i morgonsolen med bland annat gröna vitamininjektioner i form av spenat-, mango-, ingefära och bananfyllda shots. Daniel Lundqvist som driver NAV Sweden – en plattform för samhällsutveckling som just nu ryms i stor lokal i Sickla – berättar om sin väg fram till den spännande plattform som NAV Sweden är idag.

Spaningen är att behovet av denna typ av plats som NAV Sweden utgör, med möjlighet till möten och innovationer mellan oprövade konstellationer, är stort. Fler kommuner förstår värdet av att satsa i sådana platser och näringslivet börjar bli moget för att hänga på. Intressanta efterföljande frågor och reflektioner fick vi innan kort paus utanför Chamotte Market i vårsolen.

På efterföljande workshop var vi grupper om tre företagare i varje som var och en berättade om 2016 års höjdpunkter men framförallt vad vi ser för positiva händelser och milstolpar framför oss under 2017.

Länkar till företag som var med:

NAV Sweden – Daniel Lundqvist

Frentab – Mattias Fransson

Proconsulting – Eva Hanslin

Alénius & Partners AB – Per Alénius och Merja Niemi

Goblin Accounting AB – Sustainable Living – Eleonor Bergström

Bee Tahlin – Bee Thalin

Daar Advokatbyrå AB – Magnus Daar

Säby Säteri – Marcus Carlgren

Questionnaire Factory – Chris Clarke

Svea Golf – Mattias Andersson

Oexeo – Stefan Olsson

Chamotte Market – Camilla Eltell

Creative Living – Camilla Eltell

The Colonial Tea Co – Amelia McLean

Tack även till Pia Johansson, coach och eventskapare, som var med och hostade och som även arbetar för Nobelstiftelsen – NobelCenter

Vi hörde om intresse för att hålla andra inspirationsföreläsningar och tar detta med oss i vidare planeringar för Värmdö Företagarförenings aktiviteter. Kul!