FRAMGÅNGSRIKA FÖRHANDLINGSSTRATEGIER

Välkommen till höstens frukostföreläsning

Vi förhandlar dagligen i alla möjliga situationer. Hemma. På jobbet. Över allt i samhället förhandlas det. Vi ingår affärsavtal och vi förhandlar för att lösa tvister som vi hamnar i. Vi anställer och blir anställda. I högkonjunktur såväl som lågkonjuktur, förhandlar vi. Antingen vi vill eller inte så är vi ibland tvungna att förhandla. Med olika resultat som följd.

Du är nu särskilt inbjuden till ett seminarium om framgångsrika förhandlingsstrategier. Sammankomsten syftar till att öka deltagarens kunskap och förmåga till framgång i förhandlingen.

NÄR: fredag 29 september 2017. Kaffe & smörgås serveras kl. 8.45.Föreläsningen är kl. 9 – 10. Därefter finns en kort stund för frågor.

VAR: Gustavsbergs bibliotek, i Axel Sjöbergsrummet (våning 3)

KOSTNAD: Kostnadsfritt för medlemmar i Värmdö Företagarförening och anställda

ANMÄLAN: Maila info@varmdoforetagare.se senast fredag 22 september.

VAD DU KOMMER ATT LÄRA DIG: Vi går igenom grundläggande principer och teori för problemlösande förhandlingsstrategier. Fokus kommer att ligga på de utmaningar som förhandlaren möter i affärsmässiga avtalsförhandlingar och hur man maximerar förhandlingsresultatet i sådana. Hur man förbereder sig inför en förhandling och hur man för fram och försvarar sina huvudintressen. Vidare visar vi hur du skapar värden för båda parter som kanske inte alltid är så uppenbara.