Övriga nominerade till Årets småföretagare

I år valde vi att bredda urvalet till att välja Årets småföretagare. Eftersom VFF har en bredare vision om att ta Värmdö företagare in i en hållbar framtid så ville vi lyfta även andra aktörer på Värmdö som är viktiga och bidrar. I år nominerades även föreningar och stiftelser till exempel.

De nominerade:

1. Föreningen Guldkanten

Verksamheten syftar till att ge pensionärer i Värmdö, de boende på Gustavsgården och övriga, en guldkant på tillvaron och projektet döptes därför till Guldkanten. En mycket stor mängd trivselfrämjande och uppskattade aktiviteter har genomförts till exempel utflykter, fester, underhållning, teaterbesök m.m. förutom den tidigare bedrivna dagverksamheten.

guldkanten

Läs mer om Föreningen Guldkanten HÄR >>

2. Tillitsverket

TILLITSVERKET är ett fritt initiativ startat av människor som tror på betydelsen av att våga arbeta långsiktigt, förebyggande och gränsöverskridande för att bygga ett mer tillitsfullt och hållbart samhälle.

tillitsverket

Läs mer om Tillitsverket HÄR >>

3. Värmdö Musteri

På Värmdö Musteri bevarar vi sommarens och höstens smaker. Vi gör must, dryck, sylt, saft och geléer från den finaste frukt och de godaste bär. Har du egen frukt är du välkommen att göra must hos oss.

varmdo_musteri_produkter_saft_sylt_800

Läs mer om Värmdö Musteri HÄR >>