24 juni 2020: Sommarmingel hos Värmdö Bryggeri

Nu är det dags för årets sommarmingel. Eventet är exklusivt för dig som är medlem i Värmdö Företagarförening. Ta del av vår lokala entreprenör Stefan Slätts företagarresa med Värmdö Bryggeri och mingla med nya och gamla företagarvänner.

Vi anlitar i största möjliga mån våra medlemmar i samband med våra event och denna gång tackar vi Värmdö BryggeriVärmdö BussSkärgårsradion och Bambabilen lite extra.


Hålltider

16:00 Buss från Gustavsbergs hamn

För den som föranmält detta i samband med anmälan till minglet (se längre ner på sidan) avgår buss från Gustavsberg. Upphämtning sker på kajen mitt emot Tornhuset.

16:30 Historien bakom Värmdö Bryggeri & ölprovning

Stefan Slätt, vd och grundare av Värmdö Bryggeri, kommer att berätta för oss om sin företagarresa, ge oss en visning på plats och dessutom en ölprovning av utvalda favoriter.

Stefan Slätt hade, tillsammans med sin dåvarande partner, en idé om att skapa något unikt på Värmdö som också skulle kunna utgöra ett heltidsarbete på hemmaplan. I en varm bastu med kalla öl lades grunden till det som i dag är Värmdö Bryggeri AB. Genom ett modernt företagande, att använda så mycket lokala resurser som möjligt och att i varje steg tänka effektivt och att göra minsta möjliga klimatavtryck, har de lyckats skapa ett bryggeri som vunnit flera priser, både lokala och branschspecifika.

17:30 Mat från Bambabilen och mingel

Bambabilen kommer att stå redo med sina förstklassiga hamburgare. Vegetariska alternativ kommer att finnas för den som så önskar. För den som vill ha en öl till hamburgaren kommer detta att erbjudas från Värmdö Bryggeri. Det finns naturligtvis alkoholfria alternativ.

Under en och en halv timme får du avnjuta mat, mingla och knyta nya kontakter med andra företagare.

19:00 Slut!

För den som bokat plats i bussen, avgår denna 19:00. För andra gäller det att ta sig hem på valfritt sätt.


Skärgårdsradion 90,2 direktsänder från sommarminglet

På plats finns actionreporter Martin Loogna och kollegan Kenneth Esbrink redo med mikrofonen för att intervjua lokala företagare. Nu får ni chansen att slipa era hisspitchar och berätta om er verksamhet och hur det är att vara företagare på Värmdö.

Under hela minglet kommer Skärgårdsradion att livesända. Naturligtvis är det helt frivilligt att intervjuas.


Vill du åka buss till sommarminglet?

Vi erbjuder, i samarbete med vår medlem, Värmdö Buss, skjuts till och från Gustavsberg i samband med vårt sommarmingel den 24 juni. Bussen kommer att hämta upp klockan 16:00 i Gustavsbergs hamn, vid Kajen bakom Tornhuset, och lämna Säby klockan 19:00 för att köra tillbaka till hamnen.

Det finns endast 25 platser då vi vill hålla ordentligt avstånd, så det är först till kvarn som gäller.

Bussen kommer att åka prick klockan 16:00 så det gäller att vara i tid 🙂


Tid och plats

Dag: Onsdag den 24 juni 2020
Tid: 16:30 till 19:00
Plats: Värmdö Bryggeri, Säby, Ingarö
Pris: Gratis för dig som medlem och en företagarvän. Om du anmält dig och får förhinder, måste du meddela detta senast dagen innan eventet för att undvika en no show-avgift om 400 kronor.

Anmälan event och buss

På grund av Covid-19 kommer vi att ha ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. Ange ditt och din företagarväns namn i anmälan så snart som möjligt, dock senast den 17 juni, och skicka den till info@varmdoforetagare.se. Glöm inte att ange om du vill ha en plats i vår abonnerade buss också.

Välkommen!
Önskar vännerna i Värmdö Företagarförening