23 april 2020: Live från Skärgårdsradion 90,2

Som företagare på Värmdö kan lokal radioreklam vara ett bra sätt att hitta nya kunder. Torsdagen den 23 april välkomnar vi alla lokala företagare att följa med på en livestreamad intervju med Martin Loogna på Skärgårdsradion 90,2.

Vill du ha en hands-on-genomgång i hur det går till att göra radioreklam? Tillhör du också dem som tänker att radioreklam är dyrt och krångligt och inget för ett mindre företag utan en reklambyrå. Så är det inte. Dessutom får du hjälp genom hela processen av proffsen bakom mikrofonen.

Denna förmiddag intervjuar vi radioprofilen Martin Loogna på Skärgårdsradion 90,2. Vi tar reda på hur det går till, steg för steg och vad man ska tänka på om man vill marknadsföra sig lokalt. Förhoppningsvis får vi med oss värdefulla tips för att undvika dyrköpta misstag. Vi får höra om några lyckade case och kanske även om något som inte gick precis som det skulle. Har du frågor du vill att vi tar upp under intervjun? Maila oss på info@varmdoforetagare.se

Logga in på Facebook och besök vår Facebooksida klockan 10:30 den 23 april för att ta del av intervjun direkt från studion på Södermalm.

PS. Det är helt gratis och vi välkomnar alla nyfikna entreprenörer och företagare