Verksamhetsåret 2018

4 FEBRUARI Under året som gick träffades Värmdö företagarförening och medlemsföretagen under flera event med olika teman och innehåll. För att sätta 2018 års fokus och affärsplan startade vi året med en kick off för att tillsammans skapa vår idéplattform. Ett lärorikt och nödvändigt arbete för att ta reda vilken nytta vi vill och ska vara för våra medlemmar. Visionen att Vi ska ta Värmdö företag med i en hållbar framtid ligger alltjämt kvar.

En tillspetsning från det arbetet är att vi vill bli mer aktiva och tydliga som länk mellan våra medlemsföretag och kommunen. Därför genomfördes ett välbesökt politikerevent strax innan valet ute på Djurönäset.

Under våren genomförde vi ett efterfrågat GDPR event med frukost och föreläsning av jurist Tobias Eltell från Sveriges Annonsörer på Skeviks Gård. Många frågor fick sina svar där och ämnet var högaktuellt. Under sommaren gjordes ett ryck med webbsidan som fortsatt utvecklas. Under näringslivsveckan genomförde vi ett event som vi kallade Hållbar Hälsa med fräscha tilltugg – ämnet ingår som en del i den sociala hållbarheten där vi som företagare behöver se om oss själva, hur vid rör oss och mår.

Bilder från årets event

Inför den årliga företagargalan nominerades tre stycken företagare; Bullandö Marina, Bistro Gustavsberg och Wellnessgruppen, till Årets småföretagare och de som kammade hem diplomet och den stora äran var Bistro Gustavsberg, restaurangen som blivit en viktig mötesplats med goda luncher och trivsam atmosfär i hjärtat av Gustavsbergs hamn.

Innan årets slut arrangerade vi ett glöggevent hos pittoreska Våffelmakeriet bakom Tallåskyrkan. Inbjuden gäst var 2017 års vinnare av Årets småföretagare, Värmdö Yoga och Helene Fernström som vi samtalade med. Sist men inte minst beslöt Värmdö Företagarförening att mer aktivt arbeta med näringslivsfrågor i Gustavsbergs hamn. Något vi kommer att se en fortsättning på under 2019.

Bilder från årets event

Vi smider planer för ett uppföljningsevent från politikersamtalet i augsuti och preliminärt vill vi lägga datum i början på mars. Återkommer med inbjudan!

Den 26 mars  2019håller vi årsmöte och delar av styrelsen kommer att förnyas vilket alltid är spännande. Hör av dej redan nu till valberedningen annki.bruer@telia.com om du är intresserad av att vara med! Valberedningen kan berätta mer om hur vi arbetar.

Bilder från årets event

Tack för ett fantastiskt 2018 alla medlemmar! Vi ser fram emot ett minst lika fullspäckat 2019 tillsammans med er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.