Frukostseminarium 24 maj: Bli en vass förhandlare och ro iland dina affärer

Välkommen till detta matiga frukostseminarium med advokat Magnus Daar om hur du blir en bättre förhandlare. Seminariet börjar klockan 08:00 och frukost står framdukat från klockan 07:30 på Bistro Gustavsberg i Gustavsbergs hamn.

Framgångsrika förhandlingsstrategier

Vi förhandlar dagligen i alla möjliga situationer både hemma och på jobbet. Överallt i samhället pågår det förhandlingar. Vi ingår affärsavtal, vi förhandlar för att lösa tvister som vi hamnar i, vi anställer och blir anställda.
I såväl högkonjunktur som lågkonjuktur förhandlar vi. Och vare sig vi vill eller inte, så är vi ibland tvungna att förhandla. Med olika resultat som följd.
Som medlem i Värmdö Företagarförening bjuds du in till detta föredrag om framgångsrika förhandlingsstrategier. Föreläsare är advokat Magnus Daar och syftet är att öka din kunskap och förmåga till framgång i förhandlingen.
Vi går igenom grundläggande principer och teorier för problemlösande förhandlingsstrategier. Fokus kommer att ligga på de utmaningar du som förhandlare möter i affärsmässiga avtalsförhandlingar och hur du maximerar förhandlingsresultatet i sådana. Hur förbereder du dig inför en förhandling och hur kan du föra fram och försvara dina huvudintressen?

Om Magnus Daar

Magnus är advokat på Daar Advokatbyrå i Gustavsberg. Han har många års erfarenhet av förhandlingar, för såväl internationella avtal som lokala. Magnus är utbildad i förhandlingsteknik vid Harvard Law School’s Negotiation Program och har även deltagit i Prof. William Ury’s utbildning under HSM, Special Management Program i New York. Han är en efterfrågad och uppskattad föreläsare i ämnet.

Anmäl er via e-post info@varmdoforetagare.se (vänligen skriv frukostmöte i ämnesraden).

Varmt välkomna!
Styrelsen


 

Tid: 08:00 till 09:00, frukost serveras från 07:30
Plats: Bistro Gustavsberg
Kostnad: Eventet är gratis för dig som medlem och du får gärna ta med dig en företagsvän.
Anmälan: Senast den 20 maj till info@varmdoforetagare.se