Anmälan till politikerutfrågning 2018

Värmdö Företagarförening och Skärgårdsföretagarna
anordnar politikerutfrågning inför valet.

Välkommen till Djurönäset den 31 augusti med frukostbuffé och politikerutfrågning. Samtalet modereras av Pia Johansson, tidigare ansvarig för etablering av Gula Byggningen som designgalleri och mötesplats i Gustavsberg, flera år på internationella avdelningen i Statshuset i Stockholm och numera eventsamordnare och värdskapare för internationella möten för Nobelmuseum, som några exempel. Pia drivs av att leda kreativa och lyhörda samtal där möjligheter står i fokus och laget är viktigt.

Vi hoppas få en intressant och dynamisk debatt samt klara besked från politikerna om konkreta åtgärder för att förbättra näringslivsklimatet i Värmdö Kommun. Vi avser även att följa upp frågorna under nästa mandatperiod för att följa vad som händer med uttalade löften och ambitioner.

Tider

08:30 Frukostbuffé och mingel

09:00 Utfrågningen börjar

10:30 Avslutning

Några fokusområden är:

– Blå näringarna – fortsatta utmaningar i skärgården
– Möjligheter med båttrafik som komplement till vägtrafik
– Handel och mötesplatser
– Hur attraherar vi intressanta nya företag och vilka är de?
– Hållbarhet och företagande – hur ökar vi tillsammans kompetens och action?

Inbjudna politiker är:

  • Mats Skoglund, V
  • Mikael Lindström, S
  • Filip Joelsson, MP
  • Ina Ununger, C
  • Fredrik Snejbjerg, L
  • Anna Lipinska, KD
  • Deshira Flankör, M
  • Thorulf Empfevik, SD

Ge gärna förslag på frågor du vill ska tas upp på utfrågningen. Frågorna kan vara inom områden såsom kommunikation & transport, industri- och kontorsfastigheter, hållbarhet, kompetensförsörjning, dialog mellan företag och kommun med mera.

Anmälan

Ge gärna förslag på frågor du vill ska tas upp på utfrågningen. Frågorna kan vara inom områden såsom kommunikation och transport. industri- och kontorsfastigheter, hållbarhet, kompetensförsörjning, dialog mellan företag och kommun med mera.

Hitta hit