Naprapat – det självklara valet vid smärta

Erbjudande till alla medlemmar i Värmdö företagarförening: Alla företag som bokar tid för behandling under 2016 betalar 550kr / behandling. Priset gäller då även under 2017. (ord. Pris 650kr /behandling).

halsans-hus2

Varför naprapat?

Allt fler har behov av att någon gång under året besöka en naprapat. Orsakerna till det kan vara många. Man har allt högre krav på att leverera både på arbetet och i hemmet, man har begränsat med tid till återhämtning och träning, man kanske arbetar med tunga lyft eller sitter still vid en dator hela dagarna. Oavsett varför du har fått ont i rygg, nacke eller leder kan en naprapat hjälpa dig att bli av med din värk.

Hur arbetar en naprapat?

Naprapaten utreder orsaken till smärtan, lägger upp en behandlingsplan och behandlar orsaken till ditt besvär. Hur många behandlingar som krävs beror på hur länge du har haft ont, varför det gör ont, din kondition och om du kan förändra din ergonomi på arbetet.

En naprapat behandlar bland annat: nackspärr, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge/musarm, stelhet och ömhet i rygg. Även ryggskott, nervsmärtor orsakade av nervinklämning eller diskbråck, knä och fotleds problematik och idrottsskador behandlas med goda resultat.

Välkommen till Hälsans Hus

Leg. Naprapat Elisabeth Blomdahl

Uppge kod: VFF vid bokning för att erhålla din rabatt.
Kontakt och bokning: www.halsans-hus.se, Tel: 08-570 395 17
Mail: elisabeth.blomdahl@halsans-hus.se
Adress: Hälsans Hus, Skogsbovägen 5, 134 30 Gustavsberg