Julmingel 2018 hos Våffelmakeriet

Välkommen på julmingel med Värmdö Företagarförening

Den 14 december bjuder vi in dig som medlem och en vän på glögg och våfflor. Årets sista träff arrangeras på Våffelmakeriet i Gustavsberg.

Ta chansen att mingla med lokala företagare samtidigt som du tar del av en dignande våffelbuffé med smaker som hör julen till. På plats finns även 2017 års vinnare av Årets Småföretagare, Helene Fernström från Värmdö Yogacenter. Hon kommer att berätta om hur året har varit, om sin företagarresa och vad hon anser krävs för att bygga och förvalta en hållbar verksamhet. I samband med din anmälan till minglet, är du välkommen att skicka med en fråga till Helene.

Om Värmdö Yogacenter

Värmdö Yogacenter erbjuder yoga för alla oavsett tidigare erfarenhet. Visionen är att vara ”En oas för människor som vill ha balans i livet”. Helene Fernström är ägare och har själv praktiserat olika yogaformer sedan 2006. Hon brinner för att hjälpa andra att förbättra sitt välmående och är även stolt vinnare av Årets Småföretagare 2017.

Anmälan och information om eventet

FÖR VEM? Alla medlemmar! Vi välkomnar även att ni tar med an annan företagsgäst.

NÄR? Fredag den 14 december 2018 klockan 16:00 till 18:00

VAR? Våffelmakeriet, Skärgårdsvägen 14 (i det röda huset bakom kyrkan)

Minglet är helt utan kostnad och om vill du komma, se till att anmäla dig senast den 7 december!


Om Våffelmakeriet

Våffelmakeriet slog upp portarna i Gustavsberg våren 2018. Deras idé är att kombinera sitt våffelcafé med second hand-shopping. Allt som finns i caféet går att köpa och ta med sig hem. Möbler, vaser och tavlor.