Event 5 februari 2020: Hållbar entreprenör!

Cattis Olsson, Capuma om hållbart entreprenörskap

Välkommen till detta frukostseminarium där Cattis Olsson, mental tränare och grundare av Capuma. Denna morgon talar vi om hur man gör för att bli en hållbar företagare. Du får med dig redskapen för att hitta balansen mellan jobb och privatliv för att undvika stress och utmattning och skapa ett hållbart liv. Något som ibland känns som ett omöjligt pussel.

Att satsa på ett hållbart entreprenörskap leder till ökad produktivitet, lönsamhet och glädje – för en hållbar framgång över tid.

Känner du igen dig i några av påståendena nedan?

*  Du driver ett företag som går bra
*  Du älskar att göra det du arbetar med
*  Du hinner inte med dig själv, din familj eller dina vänner som du önskar
*  Du vet att du borde träna eller motionera mer, men har svårt att få till tiden för det
*  Du känner dig trött och tömd på energi
*  Du saknar rutiner för att öka energi, produktivitet, lönsamhet och glädje i ditt företagande

Många företagare saknar ork till saker och lösningar som är krångliga och tidskrävande. Cattis kommer denna morgon att dela med sig av strategier och verktyg som hjälper dig att hitta enkla lösningar som bidrar till en mindre krånglig och tidskrävande vardag.

”Ämnet Cattis pratar om är högaktuellt och hon har ett varmt sätt att prata på inför deltagarna vilket gör att man lätt tar till sig det hon säger. Man får så mycket matnyttigt med sig som blir en stor hjälp för att kunna jobba vidare med att få balans i vardagen”
Andréas Kson Edman, Ligula Hospitality Group


Om Cattis Olsson

Cattis Olsson har lång erfarenhet från mental träning, friskvård, hälsa och dessutom ett brinnande intresse för hälsa och välmående. Den förelösning hon ger oss, Hållbar Entreprenör, bygger bland annat på ett forskningsprojekt hon arbetade med vid Mittuniversitetet/Nationellt Vintersportcentrum tillsammans med Östersunds Kommun.

Läs mer om Cattis och Capuma

Alla deltagare kommer denna morgon att få ett specialerbjudande från Capuma. Erbjudandet presenteras på plats av Cattis Olsson.


Tid och plats

Dag: Onsdag den 5 februari
Tid: 08:00 till 09:00 (Frukost serveras från 07:30)
Plats: Bistro Gustavsberg, Gustavsbergs Hamn
Pris: Gratis för dig som medlem och en företagarvän

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Ange ditt och din företagarväns namn i anmälan så snart som möjligt, dock senast den 2 februari, och skicka den till info@varmdoforetagare.se

Välkommen!
Önskar vännerna i Värmdö Företagarförening