”Det Coachande Ledarskapet i praktiken”

Alénius & Partners bjuder in till ett frukostmöte om ”Det Coachande Ledarskapet i praktiken”

Ett frukostmöte för dig som vill utveckla ditt ledarskap och företag till nästa nivå. Jag är säker på att du är en bra, tydlig chef och inspirerande ledare men som också vill mer: Att växa och få en djupare insikt i ditt ledarskap idag och vad du skulle kunna göra för att nå resultat snabbare tillsammans med ditt team imorgon.

maria_niemi

Mitt namn är Merja Niemi och jag arbetar idag som coach, samt med utbildningar i Det Coachande Ledarskapet i praktiken – Propellermodellen, och som VD på Alénius & Partners AB.

Jag har lång erfarenhet av ledande befattningar inom hotellnäringen där de mjuka värdena, människorna, står i centrum. På pappret! Jag upplevde dock att man inte satsade fullt ut på att utbilda ledarna till att lyckas med det enda som kan påverka utveckling och resultat – medarbetarna! Och därmed ledarskapet! Det finns utbildningar som handlar om kundnöjdhet, försäljning, ekonomi m fl rent teoretiska ämnen. Vilket självklart är viktigt! I praktiken finns andra utmaningar som gör att man inte lyckas fullt ut. Som i sin tur skapar osäkerhet, frustration och svårigheter i att nå resultat på olika plan, trots all kompetens. Varför? Jo, för att lyckas fullt ut så måste man börja med sig själv. Som chef och ledare.

Kom förbi på en frukost och få med dig lite mer om vad det skulle innebära att få fler verktyg i ditt ledarskap och vad det skulle innebära för dig i praktiken.
På riktigt!

Läs mer om oss på: www.aleniuspartners.se

Anmäl dig här!
Tisdag den 21/6 kl.08.00 – 09.00 (O.S.A senast fredag 17 juni)

Frukost står framdukad fr.o.m kl.07:30 – 08:00
Adress:Hotell Blå Blom, Odelbergs väg 5A, 134 40 Gustavsberg

Jag hoppas att vi ses!
Merja